Picior de miel umplut cu caise la grătar
Piciorul de miel umplut cu caise la grătar necesită în jur 9 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 277 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de jumătăți de caise, sare kosher grosieră, picior de miel fluturat și de exces de grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Picior de miel umplut cu caise la grătar, Kabobs De Miel La Grătar Cu Caise, și Picior dezosat la grătar de miel umplut cu tapenadă de măsline.
Instrucțiuni
Desfaceți mielul, clătiți și uscați. Slash 1/2-in.- tăieturi adânci despre 1 în. în afară pe ambele părți ale mielului. Condimentează peste tot cu 1 1/2 linguriță. sare. Puneți într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține carnea atunci când este desfăcută.
Se toarnă 1/2 cană apă și 1/2 cană ulei de măsline într-un blender; adăugați ceapă, usturoi, ras el hanout și restul de 1 1/2 linguriță. sare. Pulse să se amestece într-o pastă liberă și se toarnă peste miel. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau până la 1 zi.
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei înainte de grătar, aproximativ 45 de minute.
Pregătiți un grătar de gaz pentru căldură indirectă: rotiți toate arzătoarele la capacul înalt și închis. Când temperatura ajunge la 325 până la 350, opriți unul dintre arzătoare, creând o zonă de căldură indirectă și reglați arzătoarele pentru a menține temperatura. Sau preîncălziți cuptorul la 32
Ștergeți marinada de pe miel și aranjați jumătățile de caise într-un singur strat peste carne, lăsând aproximativ 1/2-in. frontieră pe toate părțile.
Rotiți stilul de jeleu de carne și legați-l strâns cu sfoară de bucătărie. Tăiați capetele firului. Frecați mielul cu uleiul de măsline rămas. Dacă gătiți pe grătar, grătați bine uleiul cu prosoape de hârtie înmuiate în ulei.
Grătați mielul peste zona de căldură indirectă sau prăjiți-l în cuptor, așezat într-un raft în V într-o tigaie mare de prăjire. Gătiti carnea, întorcându-vă o dată la jumătate, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 140 pentru mediu-rar, 1 1/2 până la 2 1/2 ore.
Lăsați mielul să se odihnească, acoperit cu folie, 15 până la 20 de minute. Feliați și serviți.