Piciorul prăjit de miel (Gyros) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 10 porții cu 428 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână iaurt, salată de unt, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cele Mai Bune Giroscoape De Miel De Casă, Gyros De Miel La Grătar, și Gyros De Miel Greco-American.
Instrucțiuni
1
Tăiați fin 1/2 din usturoi pe o tăietură și presărați cu un vârf generos de sare. Puneți usturoiul și sarea împreună cu partea plată a unui cuțit într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați oregano și continuați să amestecați până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3
Puneți pasta de usturoi-oregano într-un bol mic, adăugați sucul de lămâie și 1 cană de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Feliați usturoiul rămas în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți mielul pe un platou mare și tăiați orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5
Tăiați mielul în 1/2 pe lungime, astfel încât să aveți 2 bucăți mari. Faceți fante pe toată carnea cu un cuțit ascuțit și împingeți șuvițele de usturoi în interior. Frecați 1/2 din pasta de usturoi-oregano peste tot mielul și condimentați carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Rotiți fiecare bucată de miel pe lungime și legați-o cu sfoară de măcelar pentru a ține fripturile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Puneți mielul pe un platou mare și lăsați cu restul de pastă de usturoi-oregano. Marinați, acoperit, la frigider cel puțin 1 oră sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Ștergeți excesul de pastă din miel, astfel încât să nu ardă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați o tigaie mare de prăjire peste 2 arzătoare pe flacără medie-înaltă și înveliți cu o cantitate echitabilă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Puneți fripturile de miel în tigaia de prăjire și căutați pentru a forma o crustă maro frumoasă pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Transferați tigaia (și mielul) în cuptor și prăjiți timp de 1 până la 1 1/2 ore; ar trebui să fie roz în centru și temperatura internă să citească 130 de grade F. Lăsați mielul să stea 10 minute pentru a lăsa sucurile să se așeze înainte și să se taie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
13
Tăiați sfoara măcelarului și tăiați subțire mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
14
Așezați carnea în centrul pâinii pita. Se acoperă cu salată, roșii tocate și tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tzatziki
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Puneți toate ingredientele într-un bol de amestecare și combinați cu o furculiță. La frigider cel puțin 1 oră pentru a permite aromelor să se căsătorească.
Greacă în meniu? Încercați asocierea cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.