Picior de miel prăjit cu pui zdrobiți și sos de Zinfandel

Picior de miel prăjit cu pui zdrobiți și sos de Zinfandel
Nevoie de o curs principal fără gluten? Picior de miel prăjit cu pui zdrobiți și sos de Zinfandel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 534 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Zinfandel-picior de miel fiert, Zinfandel-picior de miel fiert (aragaz lent), și Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Înveliți piciorul de miel cu boia, semințe de fenicul, sare și piper. Rotiți 2 linguri de ulei de măsline în oala fierbinte. Rumeniti mielul pe toate partile pentru a bloca sucurile si prajiti condimentele care acopera exteriorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Transferați mielul în tigaia de prăjire cu grătar și prăjiți-l în cuptor până când temperatura internă atinge 145 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere.
6
În timp ce mielul se prăjește, feliați puii pe jumătate pe lungime și puneți-i într-o cratiță mare cu șalotele, usturoiul, uleiul de măsline și apa. Aduceți la foc mic la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Scoateți din căldură, scurgeți lichidul și amestecați ușor amestecul cu o furculiță. Se amestecă cimbru, brânză Pecorino, sare și piper. Acoperiți cartofii și păstrați-i la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Într-o cratiță, la foc mediu, topiți untul și bateți muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Adăugați șalota și gătiți până când șalota este rumenită și caramelizată, aproximativ 5 până la 7 minute Deglazați tigaia cu vin și fierbeți la foc mic pentru a reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați bulionul de vițel și piperul și reduceți din nou la jumătate. Se strecoară sosul printr-o sită fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Pentru a servi, feliați mielul, acoperiți cu o parte din sos și serviți alături de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista