Picior de miel prăjit cu măsline verzi, lămâie și usturoi, cu cartofi și sos de tigaie

Picior de miel prăjit cu măsline verzi, lămâie și usturoi, cu cartofi și sos de tigaie
Picior de miel prăjit cu măsline verzi, lămâie și usturoi, cu cartofi și sos de tigaie, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 75g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 688 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați picior de miel, ulei de măsline, măsline vindecate cu saramură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, Miel de ierburi și usturoi cu salată de măsline verzi, și Miel de ierburi și usturoi cu salată de măsline verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cu un cojitor de legume îndepărtați coaja de lămâie și rezervați lămâia. Măsline de groapă. Într-un robot de bucătărie se toacă fin coaja, măslinele, usturoiul și pătrunjelul cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 1/2 inch. Într-o tigaie mare ignifugă, aruncați cartofii cu restul de 2 linguri de ulei pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Aranjați mielul pe cartofi și cu vârful unui cuțit mic ascuțit tăiați fante mici peste tot mielul. Frecați amestecul de măsline peste miel, împingându-l în fante. Înjumătățiți lămâia rezervată și stoarceți sucul peste miel. Se condimentează mielul cu sare și piper și se prăjește cu cartofi în mijlocul cuptorului 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Reduceți temperatura la 350 F.
5
Prăjiți mielul și cartofii, slăbind cartofii din tigaie cu o spatulă metalică și întorcându-i ocazional, încă 1 oră, sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 135 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați-l să stea în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Transferați cartofii într-un castron mare și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Într-o ceașcă cu degetele se amestecă împreună făină și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Adăugați vin și apă în tigaia de prăjire și deglazați tigaia la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Transferați amestecul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Bateți amestecul de făină, amestecând până se încorporează și fierbeți sosul, amestecând ocazional, 1 minut. Cu o lingură cu fante, îndepărtați bucățile de cartofi din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Garnisiți mielul cu jumătăți de lămâie și ramuri de măslin și serviți cu sos și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista