Picior de miel prăjit cu măsline verzi, lămâie și usturoi, cu cartofi și sos de tigaie

Picior de miel prăjit cu măsline verzi, lămâie și usturoi, cu cartofi și sos de tigaie, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 75g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 688 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați picior de miel, ulei de măsline, măsline vindecate cu saramură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, Miel de ierburi și usturoi cu salată de măsline verzi, și Miel de ierburi și usturoi cu salată de măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Cu un cojitor de legume îndepărtați coaja de lămâie și rezervați lămâia. Măsline de groapă. Într-un robot de bucătărie se toacă fin coaja, măslinele, usturoiul și pătrunjelul cu 2 linguri de ulei.
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 1/2 inch. Într-o tigaie mare ignifugă, aruncați cartofii cu restul de 2 linguri de ulei pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Aranjați mielul pe cartofi și cu vârful unui cuțit mic ascuțit tăiați fante mici peste tot mielul. Frecați amestecul de măsline peste miel, împingându-l în fante. Înjumătățiți lămâia rezervată și stoarceți sucul peste miel. Se condimentează mielul cu sare și piper și se prăjește cu cartofi în mijlocul cuptorului 20 de minute.
Reduceți temperatura la 350 F.
Prăjiți mielul și cartofii, slăbind cartofii din tigaie cu o spatulă metalică și întorcându-i ocazional, încă 1 oră, sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 135 F.
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați-l să stea în timp ce faceți sos.
Transferați cartofii într-un castron mare și păstrați la cald.
Într-o ceașcă cu degetele se amestecă împreună făină și unt.
Adăugați vin și apă în tigaia de prăjire și deglazați tigaia la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro.
Transferați amestecul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Bateți amestecul de făină, amestecând până se încorporează și fierbeți sosul, amestecând ocazional, 1 minut. Cu o lingură cu fante, îndepărtați bucățile de cartofi din sos.
Garnisiți mielul cu jumătăți de lămâie și ramuri de măslin și serviți cu sos și cartofi.