Picior de miel prăjit cu ierburi și usturoi
Picior de miel prăjit cu ierburi și usturoi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 221 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sau1 linguriță frunze de cimbru, ulei vegetal, pulpă de miel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel prăjit cu usturoi, Usturoi & herb friptură de miel pe cartofi boulang, și Friptură De Miel Cu Ierburi Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția mielului, până se amestecă bine.
Așezați mielul într-o tigaie de prăjire superficială (păstrați plasa sau sfoara pe Miel).
Răspândiți amestecul de plante pe întreaga suprafață de miel. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a Mielului și să nu se odihnească în grăsime.
Prăjiți neacoperit 2 ore 5 minute până la 2 ore 15 minute pentru mediu-rar sau până când termometrul citește 140 buc. F. (Pentru coacere medie, coaceți până când termometrul citește 155 buc. F.)
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute sau până când termometrul citește 145 buc.F (sau 160 buc. F pentru coacere medie).
Îndepărtați plasa sau șirul înainte de servire.
Serviți cu sucuri de tigaie, dacă doriți.