Picior de miel marinat la grătar

Picior marinat la gratar de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 331 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, oregano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, Miel Marinat La Grătar, și Miel Marinat La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, oregano, sarea și piperul într-o pungă de plastic sigilabilă.
Adăugați sacul de miel și sigiliu, apăsând aerul. Întoarceți punga pentru a acoperi mielul, apoi puneți punga într-o tigaie superficială și marinați-o, răcită, întorcând punga ocazional, cel puțin 8 ore.
Aduceți mielul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră, înainte de grătar.
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi procedura de grătar
Scoateți mielul din marinată (aruncați marinada) și treceți 3 sau 4 frigarui pe lungime prin miel la aproximativ 2 inci distanță. Grătar pe un grătar ușor uleiat, acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz, răsturnați ocazional și, dacă este necesar, deplasați-vă pe grătar pentru a evita flăcările, până când termometrul înregistrează 125 până la 128 circulari F, 8 până la 14 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe o tăietură și îndepărtați frigarui.
Lăsați mielul să stea, acoperit slab cu folie, 20 de minute. (Temperatura internă va crește până la 135 de grade F în timp ce carnea stă în picioare.)
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, mielul poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), neacoperită, răsturnând o dată, 12 până la 14 minute pe fiecare parte.* Mielul poate Marina până la 24 de ore.