Picior de miel la grătar lent

Piciorul de miel la grătar lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 214 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, și Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați membrana dură a cărnii și excesul de grăsime și așezați mielul într-un vas mare de copt. Porniți un blender sau un robot de bucătărie și aruncați usturoiul pe lamele de filare. Opriți mașina, adăugați ingredientele rămase și amestecați într-o pastă.
Întindeți pasta peste miel. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider 2 până la 8 ore.
Preîncălziți grătarul cu toate arzătoarele la înălțime. După 15 minute, opriți arzătoarele centrale și reduceți arzătoarele exterioare la mediu. (Dacă folosiți cărbune, aprindeți 50 de brichete și lăsați-le să ardă până când sunt acoperite cu cenușă cenușie. Împingeți-le în 2 bănci de ambele părți ale grătarului.
Așezați o tavă de picurare între cărbuni. Înlocuiți grătarul.) Grătiți mielul, cu grătarul acoperit, timp de 1 1/4 până la 1 3/4 ore. (Dacă folosiți cărbune, adăugați 10 Brichete după 1 oră pentru a menține căldura.) Mielul se face atunci când înregistrează 140 F pe un termometru cu citire instantanee.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de a sculpta.
Metoda zilei ploioase: pregătiți mielul ca mai sus, dar prăjiți pe un raft într-o tigaie într-un cuptor de 325 F timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când un termometru citit instantaneu introdus în carne înregistrează 140 F.
Lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de a sculpta.