Picior de miel dezosat prăjit cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel dezosat prăjit cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $6.01 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Picior de miel dezosat prăjit cu ierburi, Picior de miel dezosat cu brânză de ierburi, și Picior de miel dezosat prăjit cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați mielul cu 2 lingurițe. sare și 1 linguriță. piper; lăsați să stea 1 oră.
Pulse rozmarin într-un procesor de alimente de 4 sau 5 ori sau până la tocat fin.
Adăugați pătrunjel și următoarele 4 ingrediente și pulsați de 4 sau 5 ori sau până se toacă fin.
Adăugați 6 Linguri. ulei de măsline și puls de 7 sau 8 ori sau până la netezire, răzuind părțile laterale după cum este necesar. Frecați amestecul peste miel; așezați într-o tigaie mare.
Lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Aruncați împreună cartofii și restul de 1 1/2 linguriță. sare, 1 linguriță. piper și 4 linguri. ulei; așezați cartofii în jurul Mielului în tigaie.
Coaceți la 450 timp de 50 de minute până la 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 125 (rar).
Scoateți mielul din tigaie; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Tăiați jumătate de miel; pachet în 2 (2 1/2 cană) porții și rezervați pentru tocană de miel de rozmarin și buzunare pita de miel.
Serviți mielul rămas cu cartofi și sucuri de tigaie.
Notă: curățați centrele cartofilor pentru o prezentare frumoasă, dacă doriți.