Picior de miel dezosat prăjit cu ierburi

Picior de miel dezosat prăjit cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel dezosat prăjit cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $6.01 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Picior de miel dezosat prăjit cu ierburi, Picior de miel dezosat cu brânză de ierburi, și Picior de miel dezosat prăjit cu sos de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați mielul cu 2 lingurițe. sare și 1 linguriță. piper; lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Pulse rozmarin într-un procesor de alimente de 4 sau 5 ori sau până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați pătrunjel și următoarele 4 ingrediente și pulsați de 4 sau 5 ori sau până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
4
Adăugați 6 Linguri. ulei de măsline și puls de 7 sau 8 ori sau până la netezire, răzuind părțile laterale după cum este necesar. Frecați amestecul peste miel; așezați într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Lăsați să stea 30 de minute.
6
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Aruncați împreună cartofii și restul de 1 1/2 linguriță. sare, 1 linguriță. piper și 4 linguri. ulei; așezați cartofii în jurul Mielului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
MielMiel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Coaceți la 450 timp de 50 de minute până la 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 125 (rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Scoateți mielul din tigaie; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Tăiați jumătate de miel; pachet în 2 (2 1/2 cană) porții și rezervați pentru tocană de miel de rozmarin și buzunare pita de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MielMiel
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
TocanăTocană
11
Serviți mielul rămas cu cartofi și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Notă: curățați centrele cartofilor pentru o prezentare frumoasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista