Picior de miel cu usturoi și rozmarin

Piciorul de miel cu usturoi și rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, căței de usturoi, pulpă de miel semi-dezosată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Picior de miel cu usturoi și rozmarin, Picior de miel cu usturoi și rozmarin, și Friptură de miel cu rozmarin și usturoi.
Instrucțiuni
Pat miel uscat și scor de grăsime de a face tăieturi superficiale peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit mic.
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare de mare folosind un mortar și pistil (sau tocați și zdrobiți cu un cuțit greu) și amestecați împreună cu rozmarin și piper. Puneți mielul într-o tigaie ușor unsă, apoi frecați pasta peste tot mielul.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Prăjiți mielul în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee a introdus 2 inci în cea mai groasă parte a cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 130 F, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Se transferă pe o placă de tăiere și se lasă să stea 15 până la 25 de minute (temperatura internă va crește la aproximativ 140 de litri F pentru mediu-rar).
Adăugați vin în tigaie și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și serviți cu miel.