Picior de miel cu usturoi și rozmarin

Picior de miel cu usturoi și rozmarin
Piciorul de miel cu usturoi și rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, căței de usturoi, pulpă de miel semi-dezosată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Picior de miel cu usturoi și rozmarin, Picior de miel cu usturoi și rozmarin, și Friptură de miel cu rozmarin și usturoi.

Instrucțiuni

1
Pat miel uscat și scor de grăsime de a face tăieturi superficiale peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare de mare folosind un mortar și pistil (sau tocați și zdrobiți cu un cuțit greu) și amestecați împreună cu rozmarin și piper. Puneți mielul într-o tigaie ușor unsă, apoi frecați pasta peste tot mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Sare De MareSare De Mare
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne MăcinatăCarne Măcinată
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuțitCuțit
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Prăjiți mielul în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee a introdus 2 inci în cea mai groasă parte a cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 130 F, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Se transferă pe o placă de tăiere și se lasă să stea 15 până la 25 de minute (temperatura internă va crește la aproximativ 140 de litri F pentru mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Adăugați vin în tigaie și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și serviți cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Revista