Picior de miel cu unt la grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piciorul de miel cu unt la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 410 calorii, 45g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 4,05 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, usturoi, cimbru de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Picior De Miel Cu Unt La Grătar, Picior de miel cu unt la grătar, și Picior De Miel Cu Unt La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați piciorul de miel într-o tigaie superficială. Într-un castron, combinați uleiul de măsline, rozmarinul, lămâia, cimbru și fulgii de ardei roșu.
Se toarnă amestecul de ulei peste miel, întorcând carnea dintr-o parte în alta până când este bine acoperită. Acoperiți și marinați timp de 2 ore, 1 oră la frigider și 1 oră la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul cu cărbune. Preîncălziți cuptorul la 25
Când cărbunii ating o strălucire roșie prăfuită, adăugați un pachet mic de tăieturi de viță de vie.
Ungeți grătarul cu ulei de măsline. Condimentează carnea cu sare.
Așezați carnea pe grătar și gătiți timp de 15 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea într-o tigaie și dați-o la cuptor timp de 10 minute sau până când temperatura internă este de 125 pentru carnea rară.
Lăsați mielul să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
A asambla: feliați foarte subțire carnea permițând aproximativ 3 felii de persoană.
Se presară cu puțin usturoi tocat, coajă de portocală și busuioc.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;