Picior de miel

Picior de miel
Piciorul de miel este un fără lactate felul principal. O porție conține 155 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de 2 picioare de miel, cimbru măcinat, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cinci fante în carne; introduceți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CarneCarne
2
Combinați sare, piper, cimbru și praf de usturoi; frecați peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
CarneCarne
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați pe un raft într-o tigaie. Se fierbe 5-6 in. de la foc până se rumenesc; întoarceți și rumeniți cealaltă parte. Turnati cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Se acoperă și se coace timp de 25 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă ajunge la 160 de euro pentru mediu sau 170 de euro pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți la sculptură bord și să păstreze cald.
6
Se toarnă picăturile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare, răzuind bucăți maro. Grăsime degresată; rezervând 1/4 cană într-o cratiță; adăugați făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
7
Adăugați apă la picături la 2 căni egale; adăugați toate simultan la amestecul de făină. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti si amestecati inca 1-2 minute. Feliați mielul și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ApăApă
MielMiel
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista