Picior de miel
Piciorul de miel este un fără lactate felul principal. O porție conține 155 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de 2 picioare de miel, cimbru măcinat, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cinci fante în carne; introduceți usturoiul.
Combinați sare, piper, cimbru și praf de usturoi; frecați peste carne.
Așezați pe un raft într-o tigaie. Se fierbe 5-6 in. de la foc până se rumenesc; întoarceți și rumeniți cealaltă parte. Turnati cuptorul la 350.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Se acoperă și se coace timp de 25 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă ajunge la 160 de euro pentru mediu sau 170 de euro pentru bine făcut.
Scoateți la sculptură bord și să păstreze cald.
Se toarnă picăturile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare, răzuind bucăți maro. Grăsime degresată; rezervând 1/4 cană într-o cratiță; adăugați făină.
Adăugați apă la picături la 2 căni egale; adăugați toate simultan la amestecul de făină. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti si amestecati inca 1-2 minute. Feliați mielul și serviți cu sos.