Picior afumat de miel
Piciorul afumat de miel este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 352 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, cimbru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picior afumat de miel, Rack de fistic afumat de miel, și Miel De Ardei Afumat Cu Vinete Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente până se amestecă.
Așezați mielul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; turnați amestecul de ulei de măsline peste miel. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Înmuiați bucățile de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni fierbinți.
Scoateți mielul din marinadă; turnați marinada în tigaie cu apă și puneți tigaia în fumător.
Adăugați apă în tigaie la adâncimea liniei de umplere.
Așezați mielul pe raftul inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Gatiti mielul 7 ore sau pana cand un termometru de carne introdus in cea mai groasa portie de miel Inregistreaza 15
Adăugați cărbune, bucăți de lemn și apă la fumător, după cum este necesar.