Picioare De Pui Acidulate

Picioare De Pui Acidulate
Picioarele de pui Tangy necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 392 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, sferturi de pulpă de pui, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de mere, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Picioare De Pui Acidulate, Pulpe de pui la grătar, și Pulpe De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Se presara cu praf de usturoi; se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
3
Combinați sosul de mere și sosul de soia; periați peste pui. Întoarceți puiul; se fierbe încă 10 minute sau până se termină, ungând frecvent cu amestec de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista