Picioare de iepure umplute cu nuci, Prosecco, cireșe uscate și caise

Picioare de iepure umplute cu nuci, Prosecco, cireșe uscate și caise
Picioarele de iepure umplute cu nuci, Prosecco, cireșe uscate și caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 16,97 USD pe porție. O porție conține 1558 calorii, 221G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți vin prosecco, cireșe, picioare de iepure și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți Ricotta Cu Cireșe Uscate, Caise Și Zmeură, Salată de boabe de grâu cu cireșe uscate și caise, și Pilaf De Orez Amestecat Cu Cireșe Uscate, Caise Și Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți oasele din picioarele de iepure și fluturele deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De IepurePicior De Iepure
2
Într-un robot de bucătărie, amestecați nucile, usturoiul, uleiul de măsline, rozmarinul și piperul până se formează o pastă. Împărțiți pasta între 4 picioare de iepure și rotiți fiecare picior în sus. Legați fiecare picior în siguranță cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De IepurePicior De Iepure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți 4 linguri de ulei până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați picioarele de iepure în tigaie și sotati pe toate părțile. Când se rumenesc complet, se adaugă ceapa, cireșele și caisele și se sotează până se înmoaie, încă 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De IepurePicior De Iepure
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă Prosecco și se aduce la fierbere. Coborâți la foc mic și acoperiți la jumătate. Gatiti 50-60 de minute pana cand sunt foarte fragede, intorcand ocazional. Dacă lichidul se disipează, adăugați 1/4 cană de apă la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scoateți picioarele de iepure și tăiați șirurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De IepurePicior De Iepure
7
Se pune pe platou, se acoperă cu amestec de cireșe și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista