Picioare De Curcan La Grătar La Cuptor
Picioarele de curcan la grătar la cuptor sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 498 calorii, 56G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sos original pentru grătar, piper măcinat, muștar gri cu miere sărată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Picioare De Curcan La Grătar Prăjite Ușor La Cuptor, Copane De Curcan La Grătar La Cuptor, și Aripi De Curcan La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă primele 5 ingrediente până se omogenizează.
Scoateți jumătate din sos; la frigider până când este gata de servit cu curcanul gătit.
Se condimentează curcanul cu piper; se pune într-o tigaie superficială.
Coaceți 2 ore sau până când ați terminat (165F), întorcând și perindând ocazional cu sosul rămas pentru ultima oră.
Se servește cu sosul rezervat.