Picioare De Crab Cu Usturoi

Picioare De Crab Cu Usturoi
Picioarele de Crab de usturoi sunt un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 407 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați old bay seasoning tm, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 35%. Încercați Picioare De Crab Rege Cu Unt De Usturoi, Picioare De Crab Marinate, și Picioare De Crab Cu Piper Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală foarte mare, aduceți o cantitate mare de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți picioarele de crab și porumbul în oala cu apă clocotită. Se fierbe până când porumbul este fraged, iar picioarele de crab sunt opace și fulgi. Crabul poate termina de gătit înainte de porumb, verificați porumbul și crabul la fiecare 5 minute pentru a vedea dacă au terminat de gătit. Când ați terminat de gătit, scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Tăiați o fantă în fiecare dintre cojile piciorului de crab pentru a facilita accesul oaspeților dvs. la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Într-o cratiță mare, topiți untul sau margarina, usturoiul, ardeiul roșu și condimentul Old Bay. Se amestecă crabul și porumbul și se sotează timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista