Picioare De Crab Cu Usturoi
Picioarele de Crab de usturoi sunt un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 407 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați old bay seasoning tm, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 35%. Încercați Picioare De Crab Rege Cu Unt De Usturoi, Picioare De Crab Marinate, și Picioare De Crab Cu Piper Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală foarte mare, aduceți o cantitate mare de apă la fiert.
Puneți picioarele de crab și porumbul în oala cu apă clocotită. Se fierbe până când porumbul este fraged, iar picioarele de crab sunt opace și fulgi. Crabul poate termina de gătit înainte de porumb, verificați porumbul și crabul la fiecare 5 minute pentru a vedea dacă au terminat de gătit. Când ați terminat de gătit, scurgeți bine.
Tăiați o fantă în fiecare dintre cojile piciorului de crab pentru a facilita accesul oaspeților dvs. la carne.
Într-o cratiță mare, topiți untul sau margarina, usturoiul, ardeiul roșu și condimentul Old Bay. Se amestecă crabul și porumbul și se sotează timp de 5 până la 10 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.