Piccata De Pui Cu Ierburi
Piccatanul de pui herbat este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, pesmet, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas superficial; deoparte.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/4 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft. Înveliți ușor ambele părți ale puiului cu spray de gătit; pui de dragare în amestec de pesmet.
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți puiul din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald.
Adăugați felii de lămâie în tigaie; sotati 30 de secunde.
Adăugați bulion, pătrunjel și suc de lămâie; gatiti 1 minut. Sos de lingură peste pui.