Piccata De Pui
Piccatanul de pui este un fel principal care servește 4. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 376 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, pătrunjel, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3306 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Cotletele de pui, lăsați-le subțiri: pentru a face Cotletele de pui, tăiați jumătățile de piept de pui orizontal, fluturându-le deschise. Dacă bucățile de sân cu care lucrați sunt mari, poate doriți să le tăiați fiecare în două bucăți.
Dacă bucățile sunt încă groase după fluturare, puneți-le între două bucăți de folie de plastic și lăsați-le cu un ciocan de carne la o grosime de 1/4 inch.
Cotletele de dragă în făină condimentată cu parmezan:
Se amestecă împreună făina, sarea, piperul și parmezanul ras. Clătiți bucățile de pui în apă. Dragați-le bine în amestecul de făină, până când sunt bine acoperite.
Încălziți uleiul de măsline și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați jumătate din bucățile de pui, nu aglomerați tigaia. Se rumenesc bine pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și rezervați-l pe o farfurie.
Gatiti ceilalti sani in acelasi mod, scoateti din tigaie.
Așezați sânii pe un raft peste o tigaie de prăjire și păstrați-i la cald într-un cuptor de 225 F în timp ce pregătiți sosul.
Adăugați stoc sau vin, suc de lămâie, capere, reduceți la jumătate, amestecați untul:
Adăugați în tigaie bulionul de pui sau vinul alb, sucul de lămâie și caperele. Folosiți o spatulă pentru a răzui bucățile rumenite. Reduceți sosul la jumătate.
Bateți restul de 2 linguri de unt.
Puneți puiul și serviți cu sosul turnat peste pui.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Piccata de pui. Atât gr Corcrolner Veltliner, cât și Sauvignon Blanc au arome de citrice și plante care completează lămâia și pătrunjelul piccata de pui. Domaine de la Pauline Sancerre cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Domaine de la Pauline Sancerre]()
Domaine de la Pauline Sancerre
Delicatețe și buchet ispititor, acest Sancerre apare de culoare aurie pal, cu arome de citrice și fructe tropicale în avans, combinate cu mineralitate și indicii pe nas. Gustul este plin, proaspăt și delicat, cu fructe de pasiune și lămâie zesty, oarecum cretos, cu o aciditate plină de viață, finisajul este lung, cu note de piatră minerality.It poate fi sorbit ca aperitiv. Perfect potrivite pentru mâncăruri din fructe de mare și pește. Salatele mixte sunt, de asemenea, o potrivire perfectă, mai ales dacă salata include citrice sau brânză de capră sau pui.