Picant Spaniolă Cârnați Cina

Picant Spaniolă Cârnați Cina
Reteta picant cina cârnați spaniolă este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 588 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 1,84 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână amestec de orez, țelină, măsline umplute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Cina Spaniolă Cu Cârnați, Tigaie De Orez Spaniolă Cu Cârnați Picante, și Cina De Pui Spaniolă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, călește ardeiul gras verde, țelina și ceapa în ulei timp de 5 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cârnații, apa, roșiile și ardeii iute verzi, orezul, măslinele și piperul negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
TomateTomate
CârnațiCârnați
MăslineMăsline
ApăApă
OrezOrez
3
Se amestecă bine și se fierbe timp de 20 de minute, amestecând ocazional.

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Vizar Tempranillo. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Bodegas Vizar Tempranillo
Bodegas Vizar Tempranillo
Culoarea cireșului, curată și strălucitoare. Fructe roșii deschise, intense, proaspete, zmeură,agrișă, cu reflexe de piper de trandafir și mentă. Un fel de început în cerul gurii, moreish și cu final din nou
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista