Picant Cowboy Chili
Picant Cowboy Chili ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 439 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten servește 14 și costă $1.78 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, roșii, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă Picantă De Chili Cowboy Cu Slănină, Cowboy Chili, și Cowboy Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din bulbul de usturoi, dar nu curățați și nu separați cuișoarele.
Tăiați partea superioară a bulbului de usturoi, expunând cuișoare individuale.
Periați cuișoarele tăiate cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați în folie.
Coaceți la 425 de minute timp de 30-35 de minute sau până când cuișoarele sunt moi. Desfaceți și răciți ușor. Strângeți usturoiul din piei; mash cu o furculiță.
Între timp, într-o tigaie mare uscată la foc mediu-mare, prăjiți ardeii iute pe ambele părți până se umflă, aproximativ 3-6 minute. (Nu înnegriți.) Rece.
Îndepărtați tulpinile și semințele; tăiați gros ardeii iute.
Așezați într-un castron mic; acoperiți cu bere.
Lăsați să stea să se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Carne de vită maro în loturi, adăugând ulei suplimentar, dacă este necesar; se transferă la un 6-qt. aragaz lent. În tigaie, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până se înmoaie.
Se adaugă la carnea de vită.
Amestecați ingredientele rămase, piureul de usturoi și amestecul de ardei iute uscat. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-9 ore sau până când carnea este fragedă. Dacă doriți, serviți cu brânză.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve & Camps Reserva de la familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu indicii de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele îți curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți de usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.