Picadillo Con Carne de Res (cartofi și carne de vită)
Picadillo Con Carne de Res (Hash de cartofi și carne de vită) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 195 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți cilantro, rotund măcinat, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Picadillo Con Carne de Res (cartofi și carne de vită), Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), și Curățați Consumul De Chili Con Carne (Instant Pot).
Instrucțiuni
Așezați cuburile de cartofi într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti timp de 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Scurgeți și puneți cuburile de cartofi deoparte.
Gatiti carnea, ceapa, ardeiul gras si usturoiul in tigaie la foc mediu pana se rumeneste, amestecand sa se rumeneasca. Se amestecă cubulețe de cartofi, Tamarind pur, cilantro tocat, chimen, sare și piper. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când se încălzește bine, amestecând ocazional.
Se servește cu sos de tamarind picant.