Pi Ciucura Colada Cake Pops
Pi corkura Colada Cake Pops este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de zahăr pudră, nucă de cocos, cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Pi Ciucura Colada Cake Pops, Pina Colada Cake Pops, și Pina Colada Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, rupeți tortul angel food în bucăți mici. Acoperiți; procesați cu impulsuri pornite și oprite în loturi până se formează firimituri. Nu peste proces (pentru a evita lipirea tort).
Se pune într-un castron mare.
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, crema de brânză și zahărul pudră până se omogenizează.
Se toarnă în bolul cu firimituri de tort.
Se amestecă bine. Formați amestecul în 24 de POP-uri de dimensiunea mingii de golf, aproximativ 2 linguri fiecare. Poke lollipop stick în fiecare pop.
Roll pops în stropi. La frigider.