Philly Scrapple
Philly Scrapple necesită aproximativ 9 ore și 39 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă $ 2.06 pe portie. O porție conține 352 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți ouă, ulei de canolan, măr granny smith și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scrapple, Scrapple, și Scrapple De Sud.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați carnea de porc, curcanul și următoarele 10 ingrediente (prin ouă) într-un castron; amestecați ușor doar până când sunt combinate.
Transferați amestecul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 55 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Se răcește la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Tăiați scrapple în 10 felii.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați felii de scrapple în tigaie; sotati 1-2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Așezați 2 felii de scrapple pe fiecare dintre cele 5 farfurii. Completați fiecare porție cu ketchup și hrean, dacă doriți.