Philly Cheesesteak

Philly Cheesesteak
Philly Cheesesteak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 431 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ulei de măsline, brânză provolone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Philly Cheesesteak Dip, Philly Cheesesteak, și Philly Cheesesteak pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în felii subțiri; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de vită în tigaie; saut 2 minute sau până când carnea de vită își pierde culoarea roz, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați ciuperci, ardei gras și usturoi; saut 6 minute. Întoarceți carnea de vită în tigaie; saut 1 minut sau până când se încălzește bine și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă în Worcestershire și sos de soia; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos De SoiaSos De Soia
10
Puneți făina într-o cratiță mică; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
11
Se ia de pe foc.
12
Adăugați brânzeturile și muștarul, amestecând până se omogenizează. Păstrați cald (amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
13
Scoateți jumătățile de sus și de jos ale rulourilor hoagie, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare. Împărțiți uniform amestecul de carne de vită între jumătățile inferioare ale rulourilor hoagie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
RolaRola
Carne De VităCarne De Vită
14
Stropiți sosul uniform peste amestecul de carne de vită; înlocuiți jumătățile superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista