Peștele Biscuit Fierbinte Se Topește
Topiturile de pește biscuiți fierbinți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 373 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți pește pane, brânză cheddar, ați cumpărat 3-brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, Salată Fierbinte De Pui, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Așezați biscuiții și fileurile de pește pe o foaie mare de cookie-uri.
Coaceți 11 până la 15 minute sau până când biscuiții se rumenesc.
Scoateți biscuiții din foaia de biscuiți.
Creșteți temperatura cuptorului la 204°.continuați să coaceți pește 5 până la 10 minute sau până când sunt crocante și rumenite. Acoperiți fiecare file cu 1 felie de brânză; coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Între timp, împărțiți biscuiții calzi.
Întindeți jumătățile superioare cu pansament.
Așezați fileurile de pește pe jumătățile inferioare ale biscuiților. Se acoperă cu roșii și salată verde. Acoperiți cu jumătăți superioare de biscuiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.