Reteta de pește în stil englezesc și Chips-uri ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 585 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de malț, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet de malț ai putea urma acest curs principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pește și chipsuri în stil englezesc, Sos tartar picant pe litoral englezesc pentru pește și chipsuri, și Pește și chipsuri englezești reale cu aluat de bere Yorkshire.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 inci de ulei într-o friteuză adâncă la 325 grade F. alternativ, încălziți 3 inci de ulei într-o oală adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Cojiți cartofii și tăiați-i în chipsuri, cam de dimensiunea degetului arătător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Puneți cartofii în ulei. Prăjiți chipsurile timp de 2 până la 3 minute; nu ar trebui să fie crocante sau complet fierte în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Scoateți chipsurile cu o strecurătoare de păianjen sau o lingură pliată, pe un platou căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Porniți temperatura uleiului până la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, praful de copt, sarea, piperul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Se toarnă apa de sodă și se amestecă într-un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Întindeți făina de orez pe o farfurie. Dragați bucățile de pește din făina de orez și apoi înmuiați-le în aluat, lăsând excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Puneți chipsurile în partea de jos a coșului de friteuză și scufundați cu grijă în uleiul încins. Fluturați cu grijă peștele bătut în uleiul de barbotare înainte de a-i arunca deasupra chipsurilor. Prăjiți peștele și chipsurile timp de 4 până la 5 minute până când sunt crocante și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Scoateți coșul și scurgeți peștele și chipsurile pe prosoape de hârtie; condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Se servește învelit într-un con de ziar cu oțet de malț și/sau sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Malț
Sos Tartar
1
1 cană maioneză
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2
1 lingură capere tocate
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
3
1 lingură cornichons tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornișon
4
2 linguri frunze de pătrunjel cu frunze plate tocate mărunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
5
1/2 lămâie, sucită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Sos fierbinte Dash
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
7
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate ingredientele. Se răcește înainte de servire pentru a lăsa aromele să se căsătorească.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.