Pește și chipsuri în stil englezesc

Reteta de pește în stil englezesc și Chips-uri ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 585 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de malț, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet de malț ai putea urma acest curs principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pește și chipsuri în stil englezesc, Sos tartar picant pe litoral englezesc pentru pește și chipsuri, și Pește și chipsuri englezești reale cu aluat de bere Yorkshire.
Instrucțiuni
Încălziți 3 inci de ulei într-o friteuză adâncă la 325 grade F. alternativ, încălziți 3 inci de ulei într-o oală adâncă.
Cojiți cartofii și tăiați-i în chipsuri, cam de dimensiunea degetului arătător.
Puneți cartofii în ulei. Prăjiți chipsurile timp de 2 până la 3 minute; nu ar trebui să fie crocante sau complet fierte în acest moment.
Scoateți chipsurile cu o strecurătoare de păianjen sau o lingură pliată, pe un platou căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Porniți temperatura uleiului până la 375 grade F.
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, praful de copt, sarea, piperul și oul.
Se toarnă apa de sodă și se amestecă într-un aluat neted.
Întindeți făina de orez pe o farfurie. Dragați bucățile de pește din făina de orez și apoi înmuiați-le în aluat, lăsând excesul să se scurgă.
Puneți chipsurile în partea de jos a coșului de friteuză și scufundați cu grijă în uleiul încins. Fluturați cu grijă peștele bătut în uleiul de barbotare înainte de a-i arunca deasupra chipsurilor. Prăjiți peștele și chipsurile timp de 4 până la 5 minute până când sunt crocante și rumenite.
Scoateți coșul și scurgeți peștele și chipsurile pe prosoape de hârtie; condimentează ușor cu sare.
Se servește învelit într-un con de ziar cu oțet de malț și/sau sos tartar.
1 lingură cornichons tocat
2 linguri frunze de pătrunjel cu frunze plate tocate mărunt
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate ingredientele. Se răcește înainte de servire pentru a lăsa aromele să se căsătorească.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.