Pește Și Chipsuri Englezești Adevărate Cu Aluat De Bere Yorkshire

Pește și chipsuri englezești reale cu aluat de bere Yorkshire ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 164g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 1953 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 1 și costă $15.82 pe portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Cap la magazin și ridica cartofi, grăsime de gătit, suc de lamaie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Recipezaar are 5 fani. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pește și chipsuri englezești adevărate cu aluat de bere Yorkshire, Pește și chipsuri în aluat de bere, și Pește și chipsuri cu aluat de bere.
Instrucțiuni
Încălziți grăsimea într - o tigaie pentru așchii sau o friteuză automată cu grăsimi adânci-a mea are o setare de cip care este de 190C.Curățați cartofii și tăiați-i în chipsuri de dimensiuni groase. Clătiți și uscați bine.Prăjiți chipsurile timp de aproximativ 3 minute până când sunt moi, dar nu colorate.
Se scurge și se agită bine și se fixează într-o parte.Puneți niște făină pe o farfurie. Dragați bine fileurile de pește în făină - acest lucru este foarte important, oprește aluatul să alunece atunci când este prăjit! Lăsați fileurile de pește în făină în timp ce faceți aluatul.Unii oameni spun că ar trebui să faceți aluatul cu cel puțin o oră înainte - am găsit puțină diferență - așa că faceți-l înainte dacă este convenabil sau acum!Puneți făina, bicarbonatul de sodă, sarea și piperul într-un castron mare încăpător.
Adăugați berea treptat, opriți-vă când aveți un tip de acoperire groasă de aluat. Bea orice bere care a mai rămas!
Bateți bine până când este neted și nu există bulgări.
Adăugați sucul de lămâie sau un strop de oțet de malț, dacă doriți.
Se amestecă din nou bine.Aveți farfuriile, ziarul sau orice altceva gata de mâncare!Reglați friteuza cu grăsime adâncă la temperatura de prăjire a peștilor de 160C. luați câte un file de pește la un moment dat și ținându-l de coadă sau de capătul subțire (!) rotiți - l în jurul aluatului până când este bine acoperit-plonjați imediat în grăsime fierbinte. De îndată ce s - a crăpat și s-a setat, adăugați celelalte fileuri pe rând, scoțându-le pe primele în timp ce gătesc-aproximativ 6 până la 10 minute, în funcție de grosime.
Așezați-l pe o tavă și păstrați-l cald în cuptor.Măriți din nou setarea de căldură la 190C și gătiți chipsurile până devin aurii și crocante.
Serviți pe farfurii sau ziar cu sare și oțet!Tot ce ai nevoie acum este o halbă de bere caldă și Coronation Street pe televizor pentru a seta scena!Acest aluat este excelent pentru goujons de pește mic, goujons de pui și, de asemenea, legume tempura.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.