Pește Și Chipsuri Englezești Adevărate Cu Aluat De Bere Yorkshire

Pește Și Chipsuri Englezești Adevărate Cu Aluat De Bere Yorkshire
Pește și chipsuri englezești reale cu aluat de bere Yorkshire ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 164g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 1953 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 1 și costă $15.82 pe portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Cap la magazin și ridica cartofi, grăsime de gătit, suc de lamaie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Recipezaar are 5 fani. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pește și chipsuri englezești adevărate cu aluat de bere Yorkshire, Pește și chipsuri în aluat de bere, și Pește și chipsuri cu aluat de bere.

Instrucțiuni

1
Încălziți grăsimea într - o tigaie pentru așchii sau o friteuză automată cu grăsimi adânci-a mea are o setare de cip care este de 190C.Curățați cartofii și tăiați-i în chipsuri de dimensiuni groase. Clătiți și uscați bine.Prăjiți chipsurile timp de aproximativ 3 minute până când sunt moi, dar nu colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se scurge și se agită bine și se fixează într-o parte.Puneți niște făină pe o farfurie. Dragați bine fileurile de pește în făină - acest lucru este foarte important, oprește aluatul să alunece atunci când este prăjit! Lăsați fileurile de pește în făină în timp ce faceți aluatul.Unii oameni spun că ar trebui să faceți aluatul cu cel puțin o oră înainte - am găsit puțină diferență - așa că faceți-l înainte dacă este convenabil sau acum!Puneți făina, bicarbonatul de sodă, sarea și piperul într-un castron mare încăpător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De PeșteFile De Pește
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați berea treptat, opriți-vă când aveți un tip de acoperire groasă de aluat. Bea orice bere care a mai rămas!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
4
Bateți bine până când este neted și nu există bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați sucul de lămâie sau un strop de oțet de malț, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6
Se amestecă din nou bine.Aveți farfuriile, ziarul sau orice altceva gata de mâncare!Reglați friteuza cu grăsime adâncă la temperatura de prăjire a peștilor de 160C. luați câte un file de pește la un moment dat și ținându-l de coadă sau de capătul subțire (!) rotiți - l în jurul aluatului până când este bine acoperit-plonjați imediat în grăsime fierbinte. De îndată ce s - a crăpat și s-a setat, adăugați celelalte fileuri pe rând, scoțându-le pe primele în timp ce gătesc-aproximativ 6 până la 10 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Așezați-l pe o tavă și păstrați-l cald în cuptor.Măriți din nou setarea de căldură la 190C și gătiți chipsurile până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Serviți pe farfurii sau ziar cu sare și oțet!Tot ce ai nevoie acum este o halbă de bere caldă și Coronation Street pe televizor pentru a seta scena!Acest aluat este excelent pentru goujons de pește mic, goujons de pui și, de asemenea, legume tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista