Pește Și Chipsuri

Pește Și Chipsuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați pește și chipsuri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 65 și costă 18 cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, muștar dijon, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Williams Sonoma. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri.

Instrucțiuni

1
Pentru a începe bătutul, într-un castron, combinați făina, praful de copt, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă berea într-un alt bol și se amestecă gălbenușul de ou. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină. Bateți treptat amestecul de bere în amestecul de făină până se formează un aluat neted. Set aside.To faceți chipsurile, curățați și tăiați cartofii în felii de 1/3 inch grosime și apoi în bețișoare de 1/3 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Răspândiți pe prosoape de hârtie. Nu clătiți.Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și un suport în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți la 232°.In un cuptor olandez sau o friteuză adâncă la foc mare, se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci și se încălzește la365 pe un termometru de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați cartofii în loturi și prăjiți până încep să devină aurii, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Opriți focul sub ulei. Într-o tigaie, întindeți cartofii într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți pe raftul superior al cuptorului până când este crocant, aproximativ 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 93°.între timp, uscați fileurile de pește și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mic, bateți albușul până se formează vârfuri moi și pliați în aluat. La foc mare, readuceți uleiul la365. înmuiați 2 fileuri în aluat, lăsând excesul să se scurgă. Coborâți-le în ulei. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până devine auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PeșteFile De Pește
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați peștele într-un platou rezistent la cuptor și așezați-l pe raftul inferior al cuptorului. Repetați cu restul fish.In un castron mic, amestecați împreună maioneza, usturoiul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți cartofii și peștele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Presărați cartofii cu sare și îngrămădiți-i pe platou cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Se ornează cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
10
Se servește cu maioneza aromată și ketchup și/sau oțet de malț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții65
Scor De Sănătate1
Revista