Pește și chipsuri
Pește și Chips-uri este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1035 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, cartofi roșii, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Pește Și Chipsuri.
Instrucțiuni
Fileuri de eglefin de 2 kilograme, jupuite și tăiate în diagonală în benzi late de 1 1/2 inci, lungi de 5 până la 6 inci
Încălziți uleiul într-o oală mare adâncă, la foc mediu. Aduceți uleiul la 325 de grade F. reglați temperatura cu un termometru cu bomboane. Păstrați bețișoarele de cartofi într-un bol cu apă pentru a preveni rumenirea înainte de prăjire.
Scoateți prosoapele de hârtie și uscați bine înainte de a le pune în ulei. Lucrând în loturi, prăjiți cartofii până când sunt gătite și fragede, dar nu au culoare, aproximativ 4 până la 5 minute. Asigurați-vă că cartofii prajiti au o multime de cameră și ușor swish-le în jurul ca acestea sunt de gătit.
Scoateți-le din ulei și puneți-le imediat pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și ridicați temperatura uleiului de gătit la 375 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați făina, condimentul cu fructe de mare, bicarbonatul de sodiu și vârful de sare. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și amestecați ușor berea rece.
Se amestecă până se combină. Când uleiul este preîncălzit la temperatura corectă, înmuiați fileurile de pește în amestecul de aluat. Înveliți peștele cu generozitate. Când adăugați peștele în ulei, înmuiați aproximativ 1/3 până la 1/2 din file în ulei și lăsați bătătorul să înceapă să umfle și apoi glisați-l ușor în ulei. Prăjiți peștele până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute întorcând peștele în timpul gătitului. Când peștele este gata, scoateți din ulei și puneți imediat pe prosoape de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Aranjați peștele pe o foaie de copt căptușită cu un suport de răcire. Țineți peștele în cuptorul preîncălzit până la servire. Lucrați în loturi și asigurați-vă că nu aglomerați uleiul.
Din nou, lucrând în loturi, prăjiți cartofii prăjiți a doua oară la 375 de grade F, până când sunt maro auriu și crocante.
Scoateți-le din ulei, puneți-le imediat pe prosoape de hârtie și aruncați cu sare kosher.
Transferați peștele într-un platou de servire și serviți cu cartofii prăjiți.
Arthur Treacher ar fi mândru!