Pește și chipsuri

Pește și chipsuri
Pește și Chips-uri este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1035 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, cartofi roșii, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Pește Și Chipsuri.

Instrucțiuni

1
Fileuri de eglefin de 2 kilograme, jupuite și tăiate în diagonală în benzi late de 1 1/2 inci, lungi de 5 până la 6 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De EglefinFileuri De Eglefin
2
Încălziți uleiul într-o oală mare adâncă, la foc mediu. Aduceți uleiul la 325 de grade F. reglați temperatura cu un termometru cu bomboane. Păstrați bețișoarele de cartofi într-un bol cu apă pentru a preveni rumenirea înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Scoateți prosoapele de hârtie și uscați bine înainte de a le pune în ulei. Lucrând în loturi, prăjiți cartofii până când sunt gătite și fragede, dar nu au culoare, aproximativ 4 până la 5 minute. Asigurați-vă că cartofii prajiti au o multime de cameră și ușor swish-le în jurul ca acestea sunt de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Scoateți-le din ulei și puneți-le imediat pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și ridicați temperatura uleiului de gătit la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Într-un castron mediu, combinați făina, condimentul cu fructe de mare, bicarbonatul de sodiu și vârful de sare. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și amestecați ușor berea rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se amestecă până se combină. Când uleiul este preîncălzit la temperatura corectă, înmuiați fileurile de pește în amestecul de aluat. Înveliți peștele cu generozitate. Când adăugați peștele în ulei, înmuiați aproximativ 1/3 până la 1/2 din file în ulei și lăsați bătătorul să înceapă să umfle și apoi glisați-l ușor în ulei. Prăjiți peștele până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute întorcând peștele în timpul gătitului. Când peștele este gata, scoateți din ulei și puneți imediat pe prosoape de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Aranjați peștele pe o foaie de copt căptușită cu un suport de răcire. Țineți peștele în cuptorul preîncălzit până la servire. Lucrați în loturi și asigurați-vă că nu aglomerați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Din nou, lucrând în loturi, prăjiți cartofii prăjiți a doua oară la 375 de grade F, până când sunt maro auriu și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
9
Scoateți-le din ulei, puneți-le imediat pe prosoape de hârtie și aruncați cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Transferați peștele într-un platou de servire și serviți cu cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
11
Arthur Treacher ar fi mândru!
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista