Pește în sos de pătrunjel-vin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele în sos de pătrunjel-vin. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 238 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână portocaliu, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Prăjituri de pește cu sos de Caper-pătrunjel, Pește erbed cu sos de vin alb cremos, și Sos cald de vin roșu de zmeură pentru pește, pui sau carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați frunzele de pătrunjel și 2 căței de usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se amestecă bine.
Așezați amestecul într-un bol; amestecați 2 lingurițe ulei, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Puneți deoparte sosul de pătrunjel.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul tocat; gatiti 5 minute. Se amestecă pătrunjelul tocat și vinul și se gătește 3 minute. Aranjați fileurile peste amestecul de pătrunjel în tigaie; presărați cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti 6 minute sau pana cand fulgii de peste sunt usor atunci cand sunt testati cu o furculita.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați sosul de pătrunjel în tigaie; gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine. Sosul de lingură uniform peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.