Peștele în sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 217 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți 1/4 cană sos italian kraft zesty, ceapă, brânză cremă philadelphia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți ambele părți ale peștelui cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
2
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați 5 min. sau până la crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați pește; gătiți 5 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la fulgi de pește ușor cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Între timp, amestecați crema de brânză, ardeii roșii, bulionul și usturoiul în blender până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ardei Roșu
Usturoi
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă în cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent; se fierbe la foc mic 5 min., amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Puneți peștele pe platou; deasupra cu sos de brânză cremă și cilantro.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.