Pește în pergament cu reducere de citrice
Pește în pergament cu reducerea citrice este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 510 calorii, 46G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fripturi, usturoi, lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește Învelit În Pergament, Pește la grătar în pergament, și Pește De Primăvară În Pergament.
Instrucțiuni
Echipament Special: 6 pătrate de hârtie pergament, suficient de mari pentru a se plia într-un pachet în jurul fileurilor
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Zest o jumătate de lămâie. Suc de lămâie și 1 var. Feliați lămâia și varul rămas în felii foarte subțiri.
Așezați câteva felii de lămâie și lime în centrul fiecărui pătrat pergament.
Așezați un file de pește deasupra. (Citricele vor ajuta la prevenirea arderii peștelui pe fund.)
Într-un bol, bateți împreună uleiul de măsline, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și 1 linguriță fiecare suc de lămâie și lime și stropiți peste pește. Topiți fiecare bucată de pește cu câteva felii de lămâie și var. Împingeți bine hârtia pergament în pachete și asigurați-vă că sunt bine sigilate.
Puneți pachetele pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 până la 12 minute, în funcție de grosimea peștelui.
Puneți sucurile de citrice rămase într-o cratiță și dați la fiert la foc mediu. Reduceți la jumătate, amestecând frecvent.
Adăugați oțetul de sherry, mierea și 1 linguriță de sare.
Amestecați pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie împreună cu un ușor vârf de sare și piper pentru garnitură.
Așezați fiecare pachet de pergament pe o farfurie cu o jantă. Rupeți sau tăiați cu grijă pachetele de pergament și stropiți peștele cu o linguriță de reducere a citricelor și garnisiți cu amestecul de pătrunjel și coajă de lămâie.