Pește-spadă marinat frigărui și castraveți

Pește-spadă marinat Skewered și castravete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 695 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,43 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, suc de lămâie, smog și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pește-spadă cu rozmarin, Carne de porc frigăruită la grătar marinată în sos de lămâie, miere și pește, și Cum se gătește: carne de porc frigăruită la grătar marinată în lemongrass, miere și sos de pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castraveții în jumătate pe lungime și apoi feliați pe lățime în jumătăți de lună de 1/2 inch.
Se presară sare și se lasă să stea într-o strecurătoare timp de 20 până la 30 de minute.
Combinați coriandru, Achiote, suc de portocale, suc de lămâie, usturoi și boabe de piper într-un blender. Puree până se omogenizează.
Tăiați peștele-spadă în bucăți de 1 1/2 inch și puneți-l într-un castron nereactiv.
Se toarnă peste marinada de coriandru și se lasă să stea 20 până la 30 de minute. Preîncălziți grătarul sau broilerul. Grill chard, transferați într-un castron mare și aruncați cu pansament de var. Filet alternând bucăți de pește-spadă și castraveți pe frigarui. Grill sau broil aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Tapetați un platou de servire sau farfurii cu bietă. Se acoperă cu frigarui și se servește.
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.