Pește-spadă la grătar Mean Chef cu sos de grătar

Peștele-spadă la grătar al bucătarului mediu cu sos de grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 76 de porții. O porție conține 28 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, catsup, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Bucătar De Hârtie # 31-Salată Caldă De Pește-Spadă, Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Tropical Picant, și Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Curry De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Așezați peștele într-un singur strat într-un vas de copt superficial.
Combinați 1/2 cană catsup, suc de lămâie, ulei, Worcestershire și usturoi.
Se toarnă sosul peste pește.Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră, întorcând peștele o dată.
Scoateți peștele, rezervând sosul.Folosiți jumătate din sosul rezervat pentru periajul peștelui în timpul grătarului.
Combinați jumătatea rămasă de sos cu pisica rămasă, ceapa, apa, zahărul, sosul de ardei iute și frunza de dafin.Se fierbe aproximativ 20 de minute pentru a amesteca aromele și a se îngroșa.Între timp, așezați peștele pe grătare de sârmă bine unse, articulate.(Dacă faceți grătar pește pe grătar standard, periați peștele cu ulei înainte de a găti.) Gatiti aproximativ 5 centimetri de carbuni moderat fierbinte 8 minute.Ungeți cu sos rezervat.Întoarceți și gătiți cu 7 până la 8 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu furculița.
Periați peștele cu mai mult sos, după cum este necesar în timpul cooking.To serviți, puneți sosul de grătar fierbinte peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.