Pește-Spadă La Grătar

Pește-Spadă La Grătar
Peștele-spadă la grătar este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, margarina, fripturile de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar, Pește-Spadă La Grătar Pentru Doi, și Pește-Spadă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul în aer liber pentru căldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Marinați peștele-spadă în sos teriyaki timp de 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Pește-spadăPește-spadă
3
Grătar ușor cu ulei. Fripturi la grătar, ungând frecvent cu margarină topită, timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Se condimentează cu pudră de usturoi și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
MargarinăMargarină
FripturăFriptură
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista