Pește-spadă de susan-ghimbir la grătar pe Năsturel

Grilled susan-ghimbir pește-spadă pe Năsturel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 319 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți semințe de susan, piper, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pește-spadă la grătar cu gust de susan-Scallion, Soia-Ghimbir Pește-Spadă La Grătar, și Soia-Ghimbir Marinat Pește-Spadă La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; deoparte.
Ungeți uleiul de măsline uniform peste fripturi. Frecați amestecul de semințe de anason pe ambele părți ale fripturilor. Pregătiți grătarul.
Puneți fripturile pe grătar; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Pune deoparte.
Combinați năsturelul și ceapa într-un castron mare.
Combinați oțetul și următoarele 6 ingrediente (oțet prin piper negru) într-un borcan. Acoperiți bine și agitați puternic.
Se toarnă peste amestecul de năsturel și se aruncă ușor. Aranjați amestecul de năsturel pe un platou și acoperiți cu fripturi.
Presărați fripturile cu semințe de susan prăjite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.