Pește-spadă cu roșii și capere
Peștele-spadă cu roșii și capere este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $7.79 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 597 calorii, 59G de proteine, și 33g de grăsime. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Dacă aveți unt, vin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este mare. Încercați Pește-spadă cu roșii și capere, Pește-spadă cu roșii și capere, și Penne Cu Pește-Spadă, Roșii, Măsline Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru sos, gătiți ceapa și feniculul în ulei într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mic timp de 10 minute, până când legumele sunt moi.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați roșiile scurse, zdrobindu-le în tigaie cu o furculiță, plus sarea și piperul. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute.
Adăugați bulionul de pui și vinul alb și fierbeți încă 10 minute pentru a reduce lichidul.
Adăugați busuiocul, caperele și untul și gătiți încă 1 minut.
Pregătiți un grătar cu cărbuni fierbinți.
Ungeți peștele-spadă cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătiți la foc mare timp de 5 minute pe fiecare parte până când centrul nu mai este crud. Nu gătiți prea mult.
Așezați sosul pe fundul unei farfurii, aranjați peștele-spadă deasupra și garnisiți cu frunze de busuioc.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.