Pește-spadă cu Orzo, fistic și măsline

Pește-spadă cu Orzo, fistic și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă cu Orzo, fistic și măsline. O porție conține 499 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.93 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește-spadă la grătar cu anghinare, roșii și măsline, Penne Cu Pește-Spadă, Roșii, Măsline Și Capere, și Terrină de iepure cu măsline verzi și fistic.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță cu apă clocotită, gătiți orzo până la al dente; scurgere. Reveniți la cratiță. Se amestecă măslinele, sucul de lămâie, untul și 2 linguri de ulei; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Între timp, aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți peștele cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 7 minute. Se amestecă fisticul în orzo și se servește cu peștele-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pește-spadăPește-spadă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista