Pește-spadă Braconat cu ulei de porumb alb, Guanciale și arpagic
![Pește-spadă Braconat cu ulei de porumb alb, Guanciale și arpagic](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/154502.webp?v=1708597674)
Peștele-spadă Braconat cu ulei de porumb alb, Guanciale și arpagic este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 10,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1003 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de crenguță de rozmarin, urechi de porumb, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Supă cremoasă de porumb cu unt homar Poșat și ulei de arpagic.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și arpagicul înblender și piure până se omogenizează. Condimenteazăulei de măsline după gust cu sare și piper.
Gatiti porumbulîn oală mare cu apă sărată clocotită până ladoar fraged, aproximativ 8 minute. Folosind clești, scoateți porumbul din lichidul de gătit.
Așezați peplacă; rezervați 1/2 cană lichid de gătit porumb.
Tăiați boabele de porumb din știuleți și rezervați 4cupe (salvați porumbul rămas pentru o altă utilizare).
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați uleiul, lămâia, usturoiul zdrobit și rozmarinul într-o oală medie rezistentă la cuptor. Atașați deep-frythermometer la partea de oală; ulei de căldură to150 F. cu atenție mai mici de pește-spadă în ulei.
Transferați oala în cuptor; pește braconat descoperitpână când este ferm la atingere, aproximativ 15 minute.
Între timp, căldură mare se lipeasca skilletover foc mediu.
Adauga guanciale; saut până la aproape crocant, 2 până la 3 minute.
Adaugausturoi tocat și șalotă; saut până la moale, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 minute. Se amestecă4 căni de porumb conservate și piper roșu zdrobit.
Adăugați unt și 2 linguri de lichid de gătit pentru porumb conservat; amestecați până când amestecul este umed și cremos, adăugând mai mult lichid de gătit cu linguri dacă este uscat,aproximativ 5 minute. Se amestecă arpagicul și cimbru.Se condimentează cu sare de mare și piper.
Împărțiți porumbul în 4 boluri puțin adânci.Completați fiecare cu friptură de pește-spadă.
Stropițicu sare de mare; stropiți cu ulei de arpagic.
Un alb aromat, cu corp mediu—ca Alois Lageder 2009"Vogelmaier" Moscato Giallo (Italia, 29 USD) - ar fi perfect.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio