Pește Scorpion într-un
Scorpion pește într-o necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 88 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de vin, ulei de măsline, pește scorpion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Scorpion, Scorpion Bowl, și Scorpion Spice Mix.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Condimentează bine fileurile cu sare și piper. Folosind hârtie pergament, moda 4 pachete pentru două fileuri fiecare.
Așezați 2 fileuri în centrul fiecărei bucăți de hârtie pergament.
Stropiți cu o parte din uleiul de măsline și împărțiți ceapa, usturoiul, piperul și frunzele de fenicul uniform între pachete.
Presărați fiecare file cu o parte din vin, sigilați pachetele prin plierea hârtiei și, dacă este necesar, sigilați marginile cu albușuri de ou bătute, așezați fiecare pe o tavă de copt și gătiți la cuptor timp de 10 minute.
Scoateți pachetele, tăiați cu un cuțit pentru a lăsa aburul să scape și serviți imediat peștele și lichidele sale de gătit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gloată Pinot Gris]()
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.