Pește Sablefish De Arțar Portocaliu Prăjit În Tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele de arțar portocaliu prăjit în tigaie. Această rețetă face 4 porții cu 384 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $9.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare de mare, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Sablefish prăjit în tigaie cu ciuperci și smântână, Sake și sirop de mesteacăn-pește prăjit cu mazăre proaspătă și Bietă, și Vinete prăjite cu arțar dulce și crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pregătiți peștele: puneți peștele într-un vas de copt adânc. Se dizolvă sarea și zahărul în 2 qts. apă rece și se toarnă suficient peste pește pentru a acoperi. Saramură, răcită, 20 până la 30 de minute. "Saramura condimentează fileul până la capăt", spune Clark.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Zahăr
Apă
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se scoate din saramură și se usucă cu prosoape de hârtie. Cu un cuțit foarte ascuțit, scor pielea de mai multe ori pentru a-l împiedica să se micșoreze și astfel să flambeze fileul în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Cuțit
4
Combinați siropul de arțar și coaja de portocală și turnați într-un vas superficial suficient de mare pentru a ține peștele. Aranjați pielea sablefish cu fața în sus în glazură și lăsați la marinat 20 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Coaja De Portocala
Sablefish
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pește
5
În timp ce peștele se marinează, pregătiți legumele: aruncați cuburi de cartofi dulci cu ulei de măsline, condimentați cu puțină sare și piper și prăjiți într-un singur strat pe o tigaie cu margini, rotind o dată, până se rumenesc și se înmoaie, 15 până la 20 de minute. Puneți tigaia de cartofi deoparte (păstrați cuptorul pornit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ulei De Măsline
Cartofi
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
6
Între timp, albiți fasolea în apă sărată clocotită doar până când este fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
7
Scurgeți, apoi scufundați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se scurge din nou și se adaugă la tigaie de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Faceți sos de plante: ingrediente Pure într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Finalizați peștele: ștergeți excesul de glazură cu prosoape de hârtie și părțile ușor uleioase ale pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
11
Puneți fontă mare sau altă tigaie (nu folosiți antiaderent) la foc mediu-mare pe plită până când este foarte fierbinte, 2 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
12
Adăugați pește, glazurați cu fața în jos și gătiți doar până când glazura s-a rumenit și a creat o crustă subțire, 15 până la 30 de secunde. Întoarceți imediat pielea de pește cu fața în jos și căutați până la sfârâit și crocant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pește
13
Puneți la cuptor pentru a prăji până când este opac în centru, 3 până la 4 minute. În timp ce peștele se prăjește, glisați tigaia cu cartofi dulci și fasole în cuptor pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Fasole
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
14
Pentru fiecare porție, faceți un teanc mic și strâns de fasole verde în centrul farfuriei și aruncați câteva cuburi de cartofi dulci și mure. Acoperiți cu pește și stropiți niște sos de ierburi în jurul său. Se condimentează cu sare.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.