Pește Sablefish De Arțar Portocaliu Prăjit În Tigaie

Pește Sablefish De Arțar Portocaliu Prăjit În Tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele de arțar portocaliu prăjit în tigaie. Această rețetă face 4 porții cu 384 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $9.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare de mare, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Sablefish prăjit în tigaie cu ciuperci și smântână, Sake și sirop de mesteacăn-pește prăjit cu mazăre proaspătă și Bietă, și Vinete prăjite cu arțar dulce și crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pregătiți peștele: puneți peștele într-un vas de copt adânc. Se dizolvă sarea și zahărul în 2 qts. apă rece și se toarnă suficient peste pește pentru a acoperi. Saramură, răcită, 20 până la 30 de minute. "Saramura condimentează fileul până la capăt", spune Clark.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
ApăApă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se scoate din saramură și se usucă cu prosoape de hârtie. Cu un cuțit foarte ascuțit, scor pielea de mai multe ori pentru a-l împiedica să se micșoreze și astfel să flambeze fileul în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuțitCuțit
4
Combinați siropul de arțar și coaja de portocală și turnați într-un vas superficial suficient de mare pentru a ține peștele. Aranjați pielea sablefish cu fața în sus în glazură și lăsați la marinat 20 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SablefishSablefish
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește
5
În timp ce peștele se marinează, pregătiți legumele: aruncați cuburi de cartofi dulci cu ulei de măsline, condimentați cu puțină sare și piper și prăjiți într-un singur strat pe o tigaie cu margini, rotind o dată, până se rumenesc și se înmoaie, 15 până la 20 de minute. Puneți tigaia de cartofi deoparte (păstrați cuptorul pornit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Între timp, albiți fasolea în apă sărată clocotită doar până când este fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
7
Scurgeți, apoi scufundați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se scurge din nou și se adaugă la tigaie de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Faceți sos de plante: ingrediente Pure într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Finalizați peștele: ștergeți excesul de glazură cu prosoape de hârtie și părțile ușor uleioase ale pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Puneți fontă mare sau altă tigaie (nu folosiți antiaderent) la foc mediu-mare pe plită până când este foarte fierbinte, 2 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
12
Adăugați pește, glazurați cu fața în jos și gătiți doar până când glazura s-a rumenit și a creat o crustă subțire, 15 până la 30 de secunde. Întoarceți imediat pielea de pește cu fața în jos și căutați până la sfârâit și crocant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește
13
Puneți la cuptor pentru a prăji până când este opac în centru, 3 până la 4 minute. În timp ce peștele se prăjește, glisați tigaia cu cartofi dulci și fasole în cuptor pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
FasoleFasole
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Pentru fiecare porție, faceți un teanc mic și strâns de fasole verde în centrul farfuriei și aruncați câteva cuburi de cartofi dulci și mure. Acoperiți cu pește și stropiți niște sos de ierburi în jurul său. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
SosSos
PeștePește
SareSare

Ingrediente

20Despre mureDespre mure1Bucăți de caramele Heath BarMuștar DijonMuștar Dijon23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoimărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmtarhon proaspăt tocattarhon proaspăt tocat2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde gata tăiată, disponibilă în departamentul de produse, înjumătățită într-un unghi transversalfasole verde gata tăiată, disponibilă în departamentul de produse, înjumătățită într-un unghi transversal1Bucăți de caramele Heath Bar1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale12 lingurițe de pudră de usturoicreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Oreos dublu umplutDespre uleiul de măslineDespre uleiul de măsline2Bucăți de caramele Heath BarZest de 1 portocaliu (aproximativZest de 1 portocaliu (aproximativ0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de pește sablefish (cod negru) fiecare), pe pielefile de pește sablefish (cod negru) fiecare), pe piele0Bucăți de caramele Heath Barsare de mare finăsare de mare fină23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsare de mare finăsare de mare fină4creveți și cu veneSare de mare fină și piperSare de mare fină și piper11 litru de lapte integral, la temperatura camereifrișcă suplimentară groasăfrișcă suplimentară groasă2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1lingura. otet de vin rosucartof dulce cu pulpă portocalie, curățat și tăiat în 1/2-in. cuburicartof dulce cu pulpă portocalie, curățat și tăiat în 1/2-in. cuburi12 lingurițe de pudră de usturoiDespre uleiul vegetalDespre uleiul vegetal

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista