Pește Prăjit Cu Muștar

Pește Prăjit Cu Muștar
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Peștele prăjit cu muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 341 calorii, 48G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 5.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați capere, muștar de cereale integrale, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Pește Prăjit Cu Muștar, Pește la cuptor în maioneză și muștar, și Degete de pește cu sos de muștar de miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aliniați o tigaie cu hârtie pergament. (Puteți utiliza, de asemenea, un vas de copt rezistent la cuptor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Așezați fileurile de pește cu pielea în jos pe tava de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Combinați creme fraiche, 2 muștar, șalotă, capere, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol mic. Puneți sosul uniform peste fileurile de pește, asigurându-vă că peștele este complet acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Coaceți timp de 10 până la 15 minute, în funcție de grosimea peștelui, până când abia se termină. (Pește va fulg cu ușurință la cea mai groasă parte atunci când este făcut.) Asigurați-vă că nu-l overcook!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu sosul din tigaie spoonat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista