Pește picant din Singapore

Pește picant din Singapore
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele picant din Singapore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 282 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei iute, arpagic și coriandru, ulei vegetal și lemongrass. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crab Chili Din Singapore, Crab De Ardei Iute Din Singapore, și Aripi De Orez De Pui Din Singapore.

Instrucțiuni

1
Faceți o pastă amestecând ardei iute, șalotă, usturoi, lemongrass, ghimbir, sos de soia și zahăr într-un blender sau râșniță de cafea sau folosiți un pistil și mortar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și gătiți pasta timp de 2 minute până când s-a întunecat ușor și puteți mirosi cu adevărat condimentele. Condimentează cu puțină sare dacă vrei, apoi dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Puneți peștele pe o tigaie pentru grătar, apoi folosiți spatele unei lingurițe pentru a unge pasta peste tot, făcând un strat subțire care acoperă întregul pește. Puneți sub grătar și gătiți timp de 10 minute până când peștele fulgi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește cu orez și bok choy aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Presărați arpagic și coriandru pe pește pentru a servi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista