Pește picant din Singapore
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele picant din Singapore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 282 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei iute, arpagic și coriandru, ulei vegetal și lemongrass. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crab Chili Din Singapore, Crab De Ardei Iute Din Singapore, și Aripi De Orez De Pui Din Singapore.
Instrucțiuni
Faceți o pastă amestecând ardei iute, șalotă, usturoi, lemongrass, ghimbir, sos de soia și zahăr într-un blender sau râșniță de cafea sau folosiți un pistil și mortar.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și gătiți pasta timp de 2 minute până când s-a întunecat ușor și puteți mirosi cu adevărat condimentele. Condimentează cu puțină sare dacă vrei, apoi dă deoparte.
Încălziți grătarul la mediu.
Puneți peștele pe o tigaie pentru grătar, apoi folosiți spatele unei lingurițe pentru a unge pasta peste tot, făcând un strat subțire care acoperă întregul pește. Puneți sub grătar și gătiți timp de 10 minute până când peștele fulgi ușor.
Se servește cu orez și bok choy aburit.
Presărați arpagic și coriandru pe pește pentru a servi, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.