Pește marinat cu oțet și mentă: Pesciolini în Scapece

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește marinat cu oțet și mentă: Pesciolini în Scapece. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 206 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pesmet, oțet de vin, până la 5 căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pește prăjit marinat în usturoi, oțet, Oregano și chimen, Legume marinate: verde în Scapece, și Scapece Di Zucca-Dovleac Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul și menta într-o cratiță mică cu oțetul de vin și puneți-le la foc mediu-mic. De îndată ce oțetul începe să fiarbă, coborâți focul sub un foc mic și lăsați aromatele să se absoarbă în oțet până când sunt gata de servit.
Înveliți fundul unei cratițe mici, la foc mediu-mare, cu aproximativ 1 lingură de ulei.
Adăugați firimiturile de pâine și prăjiți până când sunt maronii aurii și crocante.
Scoateți și puneți deoparte.
Așezați făina într-un castron puțin adânc și adăugați peștele, pentru a acoperi ușor. Într-o tigaie mare de sote, la foc mediu-mare, adăugați jumătate din uleiul de măsline rămas. Prăjiți peștele pe ambele părți până când este fiert. Pe măsură ce peștele este prăjit, scoateți-l din tigaie și scurgeți-l pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie.
Când toți peștii au fost prăjiți, aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Adăugați uleiul curat rămas în tigaie și puneți la foc foarte mic pentru a se încălzi.
Puneți peștele într-un vas de sticlă sau ceramică, stropind fiecare strat liberal cu firimiturile de pâine prăjite și distribuind usturoiul și menta din infuzia de oțet. Stratul superior de pesmet ar trebui să acopere complet peștele.
Combinați oțetul cald rezervat și uleiul cald curat și turnați peste firimiturile de pâine. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 2 sau 3 zile înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca beciurile Arcane Pinot Noir Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc]()
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.