Peștele la grătar pe frigarui este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 142g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 962 calorii. Pentru $16.7 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână șofran, boia de ardei, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Frigarui De Peste Marinat, frigarui de peste marocan cu barramundi, și Frigarui de peste cu busuioc Chimichurri.
Instrucțiuni
1
Într-un castron amestecați toate ingredientele în afară de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați peștele la marinată și asigurați-vă că este acoperit peste tot.Se lasă la marinat cel puțin două ore, amestecând din când în când.Împărțiți peștele pe patru frigarui. (Sfat: dacă folosiți cele din bambus, înmuiați-le în apă în prealabil pentru a le împiedica să ardă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Așezați sub un grătar fierbinte sau pe grătar și lăsați timp de aproximativ 8 minute sau până când este gătit.Întoarceți o singură dată.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.