Pește La Grătar Pe Coji De Porumb Proaspete Cu Unt De Coriandru Chipotle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește la grătar pe coji de porumb proaspete cu unt de coriandru Chipotle. Această rețetă servește 2 și costă 9,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 978 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, linguriță pudră de chipotle, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de porumb la gratar cu unt Chipotle-Cilantro, Tacos de pește CHIPOTLE cu SALSA de piersici coriandru, și Salată de taco de pește Chipotle cu pansament de iaurt cu lămâie cu ierburi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.