Pește la cuptor ' N ' Chips
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește la cuptor. O porție conține 363 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, piper, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pește și chipsuri la cuptor, Pește și chipsuri la cuptor, și Pește și chipsuri la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați uleiul și 1/8 linguriță de piper.
Tăiați cartofii pe lungime în 1/2-in. benzi.
Adăugați la amestecul de ulei și aruncați pentru a acoperi.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 425 la 25-30 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Între timp, într-un castron puțin adânc, combinați făina și piperul rămas. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul și apa. Într-un al treilea castron, combinați fulgii de porumb, brânza și cayenne. Dragați fileurile în făină, apoi înmuiați-le în amestec de ouă și acoperiți-le cu firimituri.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 425 la 10-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Serviți cu chipsuri și sos tartru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Montinore Red Cap Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Montinore Cap Roșu Pinot Noir]()
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec al tuturor blocurilor Pinot Noir cultivate. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o expresie adevărată a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Asociați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage 2014.