Pește La Cuptor Cu Lămâie
Peștele copt cu lămâie este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 35 de porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână măsline, sare și piper kosher, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pește La Cuptor Cu Lămâie, Pește la cuptor cu măsline și lămâie, și File De Pește La Cuptor Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mediu, combinați cartoful, dovlecelul, ceapa verde, uleiul, sarea de linguriță și piperul de linguriță.Împărțiți legumele între 4 bucăți de pergament de 12 până la 15 inci.
Așezați peștele peste fiecare grămadă de legume și acoperiți cu feliile de lămâie, măslinele și cimbru.Îndoiți pergamentul peste pește, apoi sigilați fiecare pachet făcând mici pliuri suprapuse de-a lungul marginilor.
Așezați pe 2 foi de copt și coaceți timp de 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.