Pește La Cuptor Creol
Creole pește la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pește și chipsuri picante la cuptor cu Ketchup creol, Fileuri De Pește Creole, și Supă De Pește Creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se sotează ardeii grași și ceapa în ulei încins într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Adăugați vin și gătiți 3 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă roșiile, 1 linguriță. Condimente Cajun, piper și, dacă se dorește, sos fierbinte. Gatiti, amestecand ocazional, 10 minute.
Presărați 1 parte a fileurilor de cod uniform cu condimentele Cajun rămase.
Așezați fileurile, părțile condimentate în sus, deasupra amestecului de roșii în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.