Pește La Cuptor
Peștele la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 381 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți piper, praf de usturoi, somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Rețete similare includ Pește La Cuptor, Tom Yum Pește La Cuptor, și Pește La Cuptor.
Instrucțiuni
puneți peștele într-un cuptor adecvat sau într-un vas cu microunde.strângeți niște suc de lămâie și ulei de măsline deasupra.adăugați niște piper negru, ierburi și usturoi.Apoi coaceți doar pe aproximativ 170 / 190oc nu este atât de important.Sau cuptor cu microunde pe jumătate de putere până când într-adevăr veți vedea doar că peștele este gătit.Dacă aveți timp să marinati peștele în prealabil în frigider, cu atât mai bine, dar nu este atât de important.Obțineți un lichid foarte bun cu acesta, care poate fi consumat cu cartofi și legume aburite.De asemenea, bun rece, în special somon.Am făcut acum această rețetă cu gătit și mai lent, să zicem la 10% Putere timp de aproximativ 30 de minute și oferă un somon minunat gătit moale, care este, de asemenea, bun rece cu mayo.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.